Köpvillkor för Sons of Bali: Zombiepocalypse

 När du genomför ett köp på sonsofbali.com godkänner du följande villkor:

1. Pris

I priset ingår moms med 25 %. Vid bekräftad beställning kan priserna endast ändras av omständigheter som sonsofbali.com inte råder över, t ex valutaförändringar eller ändrad moms. Inga leveransavgifter tillkommer. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer.

2. Köp

Minderåriga får inte handla hos oss utan målsmans godkännande.

3. Leverans

Spelet Sons of Bali: Zombiepocalypse levereras i form av nedladdningslänk till den e-postadress du angivit i din beställning. Som konsument är du själv ansvarig för att ha tillräcklig datatrafik, hårddiskutrymme och bandbredd för att ladda ned spelet (ca 200 mb).

3. Ångerrätt

Som konsument har du rätt att ångra avtalet inom 14 dagar från dagen du får tillgång till varan. Med stöd av 2 kap. 11 § 11p. hävs ångerrätten så snart du klickat på länken i mailet för att ladda ned spelet, detta för att det inte finns något sätt för oss återkalla mjukvaran när du väl laddat ned den.

4. Fel på produkten

Om produkten inte fungerar som den ska efter att du har laddat ned den, vänligen kontakta oss på info@sonsofbali.com kommer vi försöka avhjälpa problemet.

5. Nedladdning

Du kan ladda ned spelet tre gånger med den länk som kommer till dig via e-post. Notera ett köpet är personligt och att länken inte får delas med andra. Om du har problem med nedladdning och behöver ladda ned spelet på nytt, kontakta oss på info@sonsofbali.com så ordnar vi det.

Länken är giltig i en vecka. Om du behöver en ny länk vid senare tillfälle, kontakta oss på info@sonsofbali.com.

6. Spelets omfattning

De som har testat spelet har klarat det på 30-60 minuter. Hur snabbt eller långsamt det har gått har att göra med speltestarnas erfarenhet av datorspel och i vilken utsträckning de utforskat innehållet.

10. Sekretess, säkerhet & personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och e-post. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagandet gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Sonsofbali.com kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt GDPR har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post: info@sonsofbali.com. - För fullständig information se vår dataskyddspolicy.